Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kanapeczki z kremem smietanowo-chrzanowym, wedzonym lososiem i ogórkiem. Nie tylko ozdabiaja ale i dodaja niezwyklych walorów smakowych kazdemu bufetowi.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1977
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1977
Składniki
Wyciac 8 talarków z 4 kromek chleba. Chrzan wymieszac z serem smietankowy na gładki krem. Drobno posiekac polowe kopru, dodac do sera, wysmarowac masa talarki i doprawic pieprzem. Przekroic wzdluz plastry łososia, ogórka pokroic na podluzne paski, ulozyc ogórki na paski lososia, zwinac w rulonik i spiac wykalaczka. Umiescic lososia na talarkach i udekorowac odrobina kopru.