Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, smacznie, na ciepło
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 17
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 85
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 99
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 17
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 85
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 99
Składniki
Ugotowac makaron najlepiej kokardki w osolonej wodzie. Boczek wędzony 15dkg na osobę pokroić w paseczki, 1 średnia cebulka na osobę pokroić w kosteczkę - podsmażyć na złoto, zdjac z ognia dodać smietanę 36% wymieszać i żółtko dla zagęszczenia sosu. Polać kluchy i posypać świeżo mielonym pieprzem, dodać parmezan (raczej nie dosalać)