Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska raczej dla amatorów ostrej kuchni :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 222
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 958
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 182
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 222
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 958
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 182
Składniki
Papryczki myjemy, usuwamy z nich gniazda nasienne, każdą nadziewamy farszem serowym (twaróg, śmietana,sól,zioła prowansalskie, bazylia, natka pietruszki, pieprz ziołowy). Nadziane papryczki wkładamy do pojemniczka i zalewamy oliwą pomieszaną z ziołami prowansalskimi, bazylią i pieprzem ziołowym. Układamy marynowane płaty na talerzyku, polewamy sosem z ostrych papryczek, posypujemy szczypiorkiem i podajemy z faszerowanymi papryczkami oraz z chlebkiem razowym. Smacznego :)