Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 200
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 200
Składniki
Pietruszke posiekac, czosnek przecisnac przez praskę, cebule pokroic w kostke, wymieszac z miesem mielonym. Dodac jajko i przyprawy, wymieszac. Odstawic na godzine do lodowki.
Z miesa uformowac wałeczki dlugosci okolo 5 cm. Ułożyc na blaszce na papierze do pieczenia. Piec w piekarniku 30-45 min w 180 stopniach.