Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini kanapeczki na jednego kęsa (finger food), które idealnie sprawdzą się podczas spotkań z przyjaciółmi. Ile zrobicie, tyle zniknie ze stołu.
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 302
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 302
Składniki
Bagietkę kroimy na małe kromeczki. Każdą kanapeczkę smarujemy serkiem śmietankowym, na który układamy 2 listki rukoli, kawałek gruszki oraz mały plasterek szynki.
Gotowe przekąski układamy na dekoracyjnej desce lub na dużym talerzu. Smacznego!