Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, szybki w wykonaniu pomysł na śniadanie lub ciekawie podaną przystawkę dla gości.
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 65
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 65
Składniki
Z kromek za pomocą obręczy wycinamy 2 kółka. Jedno kółko układamy na dnie obręczy. Kromkę smarujemy serkiem, posypujemy koperkiem, układamy łososia skropionego sokiem z cytryny. Łososia smarujemy serkiem, a serek posypujemy koperkiem. Całość dociskamy drugim kółkiem chlebowym. Ostrożnie zdejmujemy obręcz. Z jednego plasterka topionego sera wycinamy kółko, kładziemy je na wierzchu tortu. Boki oklejamy pozostałymi plasterkami. Dociskamy serek palcami by dobrze się skleił. Wierzch dekorujemy różą z łososia, pietruszką, kawiorem oraz papryczkami sweet drops.