Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6271
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 146
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 316
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6271
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 146
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 316
Składniki
Rozgrzej piekarnik (funkcja grill). Wyciśnij sok z pomarańczy i wrzuć do niego morele, aby napęczniały.
Plastry indyka przekrój wzdłuż na pół. Marmoladę wymieszaj z musztardą i posmaruj tą miksturą plastry indyka. Nałóż morele, zwiń i nabijaj na wykałaczki lub patyczki do szaszłyków.
Piecz szaszłyki przez 2 minuty z każdej strony. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki. Smacznego!!!