Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...obiad / kolacja w 25 minut...
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Mintaja umyć,natrzeć solą i pieprzem.Owinąć w ciasto francuskie,końcówki zagnieść widelcem i wstawić do rozgrzanego piekarnika(200) na 25 min. W tym czasie pokroić pora w półplasterki i podsmażyć na maśle.Po kilku minutach podlać wodą,dodać posiekaną natkę i dusić jeszcze chwilkę.Na koniec dodać śmietanę,doprawić solą i pieprzem.Po 25 minutach wyjąć rybę na talerz i polać sosem.
SMACZNEGO