Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 składniki. Paluszki grissini, ser mierzwiony i szczypiorek. Czas na porządki po świętach, pomocna będzie tzw. miotła teściowej:)
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 100
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1831
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 100
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1831
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Dwa plasterki sera nacinamy z dwóch stron tworząc z jednej strony dłuższe a z drugiej krótsze frędzelki. Lekko marszcząc owijamy je wokół paluszka i obwiązujemy szczypiorkiem.