Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzona smaczna przekąska. Doskonale sprawdza się na przyjęciach dla dzieci. Miło zaskakuje gości :)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 283
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 165
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 283
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 165
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Składniki
Czekoladę topimy w kąpieli wodnej lub w mikrofalówce. Jeżeli w mikrofali należy kubek przykryć spodeczkiem. Czekoladę nakładamy w foremki silikonowe za pomocą pędzelka. Dokładnie rozprowadzamy po całej foremce. Umieszczamy w lodówce. Przygotowanie masy; Owoce kroimy na mniejsze kawałki. Dolewamy wodę kokosową i miksujemy blenderem. Wypełniamy gotową masą miseczki. Gotowe deserki mogą kilka dni być przechowywane w chłodnym miejscu.