Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mozzarella trochę inaczej ,otulona sosem na ciepło z 3 warzyw,podlana oliwą z oliwek- pikantna i aromatyczna rozgrzewająca przekąska ;-)
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 38
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 38
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2726
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 152
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 118
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 38
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 38
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2726
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 152
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 118
Składniki
bakłażana,jarmuż i papryczkę kroimy na bardzo małe kawałki ( wręcz wyglądające na posiekane ) na patelni rozgrzewamy na średnim ogniu oliwę,wrzucamy warzywa,dodajemy łyżkę soku z cytryny,sól i pieprz- mieszamy i podsmażamy dość krótko 4,5 min mozzarellę kroimy na plastry,polewamy zawartością patelni podlewamy oliwą z oliwek Smacznego :-)