Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LADNIE WYGLADA I DOBRZE SMAKUJE I JEST SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU I LATWE
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
JAJA UGOTOWAC I OBRAC ZE SKRUPEK I ODCIAC Z SZAREG KONCA PLASTEREK BIALKA. POMIDORY DOPASOWANE WIELKOSCIA DO ROZMIAROW JAJEK - PRZECIAC W POPRZEK LUB NIECO PONIZEJ POLOWY WYSOKOSCI. GORNE CZESCI POMIDOROW WYDRAZYC POTEM NAKRYC NIMI USTAWIONE PIONOWO JAJA. ODCIETE PLASTERKI BIALKA DROBNO POSIEKAC I POSYPAC NIMI KAPELUSZE MUCHOMORKOW . JAJA USTAWIC NA PODKLADZIE Z SOSU MAJONEZOWEGO LUB TATARSKIEGO I PRYBRAC WOKOLO LISCMI SALATY .