Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
elegancka przystawka na romantyczny wieczor...
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5256
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 92
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5256
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 92
Składniki
Mule myjemy i dodajemy do wrzacego wina .gotujac przez okolo 5minut.przecedzamy przez sito.Maslo-siekamy natke,szalotke oraz czosnek.dodajemy maslo.doprawiamy sola.mieszamy wszystko do jednolitej masy.nakladamy nadzienie do muli ,posypujemy bulka tarta.pieczemy w 240C przez 8-10 minut.podajemy z pieczona bagietka .smacznego;-)