Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantazyjnie wyglądające danie, ożywi i ubarwi każdy stół. Spraw niespodziankę najbliższym serwując im dynię w dyni ;)
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 507
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 171
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 122
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14579
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 48
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 70
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 507
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 171
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 122
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14579
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 48
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 70
Składniki
Z małych dyń odkroić wierzch i usunąć nasiona. Lekko osolić środek i wstawić do nagrzanego piekarnika (180 o C) na 20 min.
Dynię obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na lekko rozgrzanym maśle, lekko oprószyć solą.
Gdy dynia zacznie mięknąć dodać do niej miód, orzechy i pokrojone bakalie. Gotowym farszem nadziewać dynię, podawać.