Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajne połączenie smau pomidorów i sera sałatkowego na ciepło.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 59
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 57
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 997
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 226
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 59
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 57
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 997
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 226
Składniki
Z pomidorów odkrajam gorę ,a resztę wyjmuję.
Cebulę kroję w drobną kostkę.Ser salatkowy,cebule,resztę z pomidorów i pieprz mieszam razem.Do wydrążonych pomidorów wpładam po łyżeczce potartego sera ,na to farsz i przykrywam górą pomidora.
Piekę w piekarniku ok.25 minut w tem.200 stopni.
Jeśli mają być zjedzone póżniej warto wyłożyć je na inny talerz,ponieważ pomidorki puszczają wodę.