Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 58
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 99
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 58
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 99
Składniki
Śledzie opłucz w zimnej wodzie i zalej mlekiem. Mocz godzinę lub dwie. Odsącz na sicie i pokrój w mniejsze kawałki. Dodaj ocet i sok z cytryny wymieszaj.
Cebulę obierz i pokrój w paski, zalej wrzątkiem na kilka minut, odsącz na sicie i odciśnij z nadmiaru wody. Do śledzi dodaj cebulę, śmietanę dopraw solą i pieprzem, wymieszaj. Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.