Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszym dodatkiem do przekąsek nie jest ketchup czy musztarda. Sos tatarski to smakowa eksplozja połączonych ze sobą składników.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 737
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 737
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Cebulę cukrową i marynowane grzybki pokroić w drobniutką kostkę. Ogórki konserwowe lub kiszone osączyć z octu lub zalewy, pokroić w drobniutką kostkę, ponownie osączyć z soku. Z dobrej jakości oleju, żółtek z dodatkiem musztardy, cukru i soli wykonać domowy majonez. Zrobiony majonez wymieszać ze śmietaną, ogórkami, cebulą i grzybkami. Przechowywać w chłodnym miejscu pod przykryciem w naczyniu porcelanowym lub szklanym. Podawać z ulubionymi dodatkami np.: jajka, kiełbasy, szynka.