Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień dobry dziś podam wam przepis na przepyszne mięciutkie naleśniki przygotowane na mleku, zapraszam po zapoznanie się z przepisem pod podanym linkiem
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 740
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 152
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 740
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 152
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki i zmiksować, po zmiksowaniu wlać olej i także zmiksować odstawić na 5 minut aby ciasto zaczęło pracować
Jak ciasto odstało wyznaczony czas wtedy na rozgrzaną patelnie z kroplą oleju wlać chochelkę ciasta i smażyć z obu stron na rumiany kolor
Usmażone i ułożone naleśniki na talerzu posmarować dowolnym farszem i zwijać według swego uznania, naleśniki mogą posłużyć nawet do krokietów