Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie nawet niejadki się na nie skuszą.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 26
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 26
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Składniki
Z jajek mąki cukru oraz mleka robimy ciasto na naleśniki(niezbyt gęste).Naleśniki po upieczeniu odstawiamy aby trochę ostygły(ok.8 sztuk). Czekoladę i margarynę rozpuszczamy w garnku dodajemy wodę mieszamy do całkowitego się rozpuszczenia. Serek dokładnie mieszamy z cukrem pudrem i cukrem waniliowym tak aby nie było grudek(można zastąpić zwykłym serkiem homogenizowanym tylko że ten jest rzadszy) Teraz na każdy naleśnik nakładamy łyżkę serka rozsmarowujemy składamy naleśnik w kopertę i delikatnie podsmażamy na oliwie o obu stron. Polewamy polewą. Smacznego:)