Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i syte. Mój pomysł na farsz do naleśników.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 19
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 19
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Usmażyć naleśniki wg sprawdzonego przepisu(bez cukru). Mięso umyć i pokroić, lekko podsmażyć.dodać pieczarki pokroić w dość duże kawałki i podsmażyć z cebula skrojoną w gruba kostkę. Dodać kukurydze, oliwki i paprykę pokrojoną w kostkę. Wszystko doprawić wg uznania. Farsz nakładać na naleśniki i zawijać, Położyć na wierzch kilka plastrów sera żółtego i zapiec w piekarniku aż ser się rozpłynie. Podawać z sosem czosnkowym( ja robię swój tzn. śmietana, majonez, vegetta, czosnek,sól, pieprz)