Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniczki a'la krokiety,ale łatwiejsze w wykonaniu:)Polecam:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Usmażyć naleśniki:wlać mleko do miski,dodać wodę,mąkę,na końcu jajka(2szt) i cukier do smaku.Ciasto ma mieć konsystencję słodkiej śmietany.
Przygotować farsz.Pieczarki umyć,pokroić w plasterki udusić na patelni na maśle,posolić,wystudzić.Dodać posiekaną natkę pietruszki i starty żółty ser,wymieszać,popieprzyć.Nakładać na naleśniki,zwinąć,obtoczyć w roztrzepanym jajku(1 szt) i bułce tartej.Smażyć na oleju.