Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,winne,chrupiące naleśniczki,posmakują każdemu. Serdecznie polecam:)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 234
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 234
Składniki
Ciasto wcześniej pokroić na kwadraty,ułożyć ma być 4 szt,jeden na drugim ,wcześniej smarując każdy blat bokami masłem. Na tak przygotowane ciasto położyć wcześniej drobno pokrojone jabłka iwymieszane z cynamonem
Zawinąć w rulonik. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia i kłaść naleśniczki. Każdy przed pieczeniem posmarować masłem. Piec w nagrzanym piekarniku do 190st góra-dól do złotego koloru. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem. Najlepiej smakują na ciepło.
Smacznego życzę!