Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znów mnie wzięło na naleśniki
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Pory pokroić w drobne talarki podsmażyć ok. 2 minut na odrobinie oleju podlać odrobinę wody i dusić pod przykryciem ok 8 minut aż zmiękną i odparuje woda, zestawić z ognia dodać kukurydzę ,tuńczyka odcedzonego z wody i starty żółty ser,doprawić do smaku jeśli trzeba.Na każdym naleśniku kłaść farsz i zwijać krokieta albo rulonik jak kto woli no i oczywiście na wierzch mój ulubiony sos tzatziki.Życzę smacznego.