Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś była wizyta u lekarza neurochirurga, nie jest za dobrze ze mną tak więc obiadek na szybko.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Do miski dodać produkty.
Zmiksować do połączenia się składników.
Na patelnię wlać odrobinę oleju, rozgrzać ją i nalewać chochlą ciasto rozprowadzić po patelni.
Smażyć z obu stron na rumiano.
Z tego przepisu wyszło 12 naleśników.
Twaróg, cukier i śmietanę.
Rozgnieść widelcem.
Kłaść twaróg na naleśnik i zawijać w dowolny sposób.
Podałam ze szklanką zimnego mleka.