Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja rodzinka uwielbia naleśniki , więc ja serwuję im naleśniki i to w różnym wydaniu. Polecam bardzo smaczne naleśniki z szynką i żółtym serem. Bardzo fajna i smaczna przekąska, która na pewno zadowoli nie jedno podniebienie.
patelnia, miska, mikser, nóż,
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 263
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 107
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 263
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 107
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Składniki
Składniki na ciasto miksujemy na gładką puszystą masę. Z uzyskanej masy smażymy na rozgrzanym oleju nie za grube naleśniki. Każdy naleśnik smarujemy serkiem puszysty smak, nakładamy plasterek szynki oraz plasterek sera żółtego i ponownie szynka i ser. Zwijamy ciasno w rulon i kroimy pod skosem na kawałki o grubości 1,5 - 2 cm. Takie naleśniki możemy podać na śniadanie, obiad, a nawet kolacje. Równie dobrze można je podać jako smaczną przekąskę naleśnikową.
Smażenie naleśników.
Nadziewanie naleśników.