Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i dekoracyjna przystawka na każdą okazję.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
1. Ogórki obieramy kroimy wzdłuż i dzielimy na 3 części, środek z pestkami usuwamy łyżeczką. 2. Cebulę obieramy kroimy drobno i podsmażamy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki oraz paprykę i przyprawiamy pieprzem, solą.
4. Następnie dodajemy drobno pokrojoną szynkę, studzimy.
5. Farszem nadziewamy ogórki.
6. Posypujemy startym na tarce o dużych oczkach serem
7. Zapiekamy chwilę do rozpuszczenia sera. 8. Łódeczki gotowe. 9. Smacznego.