Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na imprezę. Zrobicie ją z zaledwie 4 składników a sam proces przygotowania nie powinien Wam zająć więcej jak 10 minut. Do dzieła!
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 52
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 437
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 52
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 437
Składniki
Ogórki dokładnie umyj, obierz całkowicie ze skórki lub wytnij kilka podłużnych pasków tworząc wzorek na warzywie. Odetnij końcówki ogórków i podziel je na cztery równe części.
Ogórki postaw pionowo. Na każdym z nich rozsmaruj łyżeczkę serka śmietankowego. Na górę połóż zwinięty plasterek szynki parmeńskiej i kilka prażonych orzeszków. Gotowe faszerowane ogórki wyłóż na półmisek lub talerz. W takiej formie serwuj gościom.