Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 41
Składniki
Jajka roztrzepać w misce. Cebulę pokroić w bardzo drobną kosteczkę i dodać do jajek. Do masy dodać łyżeczkę majeranku i szczyptę soli i pieprzu. Smarzyc na patelni z jednej i drugiej strony przez około 5 min.