Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowo-oscypkowo-bardzo smakowo.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 161
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 21
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 89
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 423
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 161
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 21
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 89
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 423
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Składniki
Zetrzeć na tarce oscypka. Rozłożyć na patelni teflonowej i roztopić (ok. 60 sek), przełożyć na talerz.
Pieczarki pokroić na plastry i podsmażyć na maśle.
Makaron ugotować jak na opakowaniu i przełożyć do pieczarek-wymieszać. Po 2 minutach wszystko wyłożyć na oscypka i podawać na ciepło. Smacznego łasuchy.