Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to idealna przekąska na zimno. Żółty ser zawijany w paluszki krabowe, następnie smażone. Zaręczam, że zawsze będzie ich za mało bez względu na ilość jaką zrobicie.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 136
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 144
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 105
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22743
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 136
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 144
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 105
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22743
Składniki
Panierka Wszystkie składniki oprócz sera i paluszków mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Ser kroimy na paski o grubości około 6x6 milimetrów, w taki sposób, żeby były krótsze od paluszków.
Rozwijamy paluszki i zawijamy w nie żółty ser
Następnie maczamy w panierce i smażymy z każdej strony po około 1,5 minuty na stronę