Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Składniki
Mąkę, smalec, margarynę , sól, zagnieść z wodą , ciasto wychodzi bardzo plastyczne. odstawić do lodówki na 2 godziny
Przygotować farsz masło ( może być margaryna a nawet ser) wymieszać z czosnkiem i czarnuszką i solą.
Cisto rozwałkować n na kwadraty , nałożyć farsz na środku, zwinąć na rodzaj palucha, Piec 20 minut w temperaturze 200 stopni, do ładnego zarumienienia Posypać startym żółtym serem Pokroić podawać na ciepło lub zimno Smacznego