Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra przekąska, szybka w przyrządzeniu, może doskonale zastąpić chipsy czy krakersy podczas wieczoru przed telewizorem.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9699
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 241
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 536
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9699
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 241
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 536
Składniki
Pierś z indyka pokroić na plastry, a później na paluszki. Jajko wymieszać z 2 łyżkami wody i doprawić solą i pieprzem. Paluszki panierować najpierw w jajku, a później w kokosie. Smażyć na głębokim tłuszczu na złoty kolor. Tłuszcz nie może być bardzo rozgrzany.Podawać z dipami i pokrojonym w słupki selerem naciowym.