Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne paluszki z mozzarelli owinięte w cieniutkie plasterki szynki dojrzewającej oraz cukinię.
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5374
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 51
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5374
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 51
Składniki
Kaszkę orkiszową mieszamy z przyprawami. W przyprawach otaczamy ser. Każdy kawałek sera dokładnie owijamy szynką, a następnie cukinią. Całość obtaczamy w kaszce. Paluszki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w 200 stopniach C przez 15 minut. Najlepiej smakują na gorąco podane z keczupem lub sosem czonkowo-ziołowym.