Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe w przygotowaniu
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 18
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5464
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 316
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 18
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5464
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 316
Składniki
W naczyniu z wodą rozpuszczam zelatyne i w miedzy czasie zostawiam śmietane z vanilla na ogniu do momentu gotowania sie, kiedy smietana jest gotowa wlewamy ja do naczynia z cukrem i mieszamy do rozpuszczenia sie. Dodajemy żelatyne i cedzimy cala zawartosc do naczynia z mascarpone, ktore wczesniej powinno byc lekko rozmieszane. po wymieszaniu wlewamy zawartosc do małych naczyn i zostawiamy w lodówce na około 3 godziny. Niesamowita konsystencja i smak:) Życze smacznego!!!