Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i doskonała jako dodatek:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 111
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 111
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Ja najpierw szykuje sobie paprykę:)Oczyszczam ją i myje w ciepłej wodzie:)Następnie szykuję słoiki z przyprawami:)Nastawiam zalewę i w miedzy czasie układam paprykę do słoików:)zalewam gorącą zalewą i pasteryzuję jeszcze 10 minutek.