Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i syta kolacja.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, pokroić w drobną kostkę razem z szynką. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i przyprawami do smaku. W misce rozbełtać jajko z mlekiem i olejem. Wszystkie przygotowane składniki razem połączyć, przełożyć do przygotowanych foremek silikonowych. Piec w temperaturze 180 stopni około godziny. Przed końcem pieczenia możemy muffinki posypać startym żółtym serem