Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych którzy lubią solidną dawkę kalorii z rana.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27493
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1244
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27493
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1244
Składniki
Parówki obieramy z folii, nacinamy wzdłuż. Ser kroimy w paski o grubości ok 0,5 cm i wysokości ok. 1 cm, (długość mamy kostki sera). Rozchylamy parówki, wkładamy paski sera, "nadzianą" parówkę owijamy plasterkiem boczku, spinamy wszystko wykałaczkami. Wkładamy na ok. 10 min do piekarnika, lub do mikrofali (opcja: grzanie kombinowane, pieczenie, lub grill - czas pieczenia max. 5 min w zależności od mocy grzania).