Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 179
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 179
Składniki
Kapustę należy spażyć jak na gołąbki.Parówki przekrawamy na pół i zawijamy je w liście kapusty jak gołąbki.Następnie panierujemy je w gęstawym cieście naleśnikowym i smażymy na głębokim oleju najlepiej we frytkownicy.Polecam do tego sos pomidorowy własnego wykonania.Smacznego