Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Parówki pokrój na kawałki od największego do najmniejszego, opłucz pomidorki i ogórki.
Na wykałaczki nabij pomidorka a następnie parówki od najmniejszych kawałków do największych, a na koniec kawałek ogórka.
Jeśli chcesz możesz zrobić kleksy z majonezu lub ketchupu tworząc bombki lub łańcuchy .