Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna, zdrowa i kremową pastę, która sprawdzi się doskonale jako dip albo pasta do kanapek.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Upieczone buraki należy przestudzić, a następnie obrać. W rozdrabniaczu umieszczamy wszystkie składniki oprócz soli i pieprzu. Wszystko blendujemy na gładką masę. Następnie doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ponownie miksujemy. Podajemy na przekąskę na imprezie, na ulubionym pieczywie, posypane pestkami granatu i skropione aromatyzowaną oliwą.