Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z jogurtem zamiast majonezu, nie tylko smakuje wybornie, ale jest zdrowsza i mniej kaloryczna. Będzie znakomicie smakować podana na kromce chleba wraz ze strzępiastą sałatą.
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2773
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 49
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 73
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 256
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2773
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 49
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 73
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 256
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Obierz, pokrój w kostkę i przełóż do miski.
Dodaj jogurt grecki, łyżeczkę musztardy, sól i pieprz. Całość dokładnie wymieszaj.