Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 36
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 36
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Składniki
jajka gotujemy na twardo, szatkujemy w kostke, laczymy z makrela, maslem i poszatkowana cebula oraz przyprawami; widelcem rozcieramy skladniki az doprowadzimy je do jednolitej masy, mozemy dodac koncentrat pomidorowy w razie koniecznosci; znakomicie smakuje ze swiezym pieczywem:) kolezanka Beata z Cieszyna wszystkie skladniki przeciska przez praske podobno swietnie sie wtedy lacza ja jednak wybieram metode rozcierania widelcem:) makrele mozna zastapic inna ryba..