Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone pieczarki, jajka na twardo, zielenina..... Taka pasta to pyszny dodatek do chleba na kanapki lub z krakersami jako przekąska.
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 371
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 69
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 371
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 69
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w kostkę.
Pieczarki oczyścić, pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, wrzucić grzyby, lekko osolić, smażyć do odparowania płynu. Ostudzić.
W misce wymieszać podsmażone pieczarki, jajka i natkę pietruszki. Dodać majonez i musztardę, doprawić do smaku solą i pieprzem.