Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i prosta w przygotowaniu pasta rybna na kanapki. Przygotowana z makreli w puszce w sosie pomidorowym z dodatkiem ogórka kiszonego, szczypiorki i serka śmietankowego
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Rybę rozdrobnić widelcem i przełożyć do miski. Dodać pokrojonego w kosteczkę ogórka, posiekany szczypiorek z cebulką i serek śmietankowy. Doprawić pieprzem i wymieszać. Gotowe. Smacznego!