Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado zawiera dużo tłuszczu. Ale są tłuszcze nienasycone które są zdrowe dla organizmu dlatego warto jej jeść. Dojrzałe awocado jest bardzo miękkie i można smarować nim chleb (zamiast masła czy margaryny) tylko doprawić solą i pieprzem. Prosta i smaczna pasta z dodatkiem jajek, czosnku i cebuli doskonale nadaje się do kanapek i wędlin.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Jaja ugotować na twardo ostudzić i obrać.
Każde awokado przekroić na pół i wyciągnąć łyżeczką miąższ, rozdrobnić widelcem na papkę (nie wyrzucać łupiny).
1 jajko i rozdrobnić dobrze widelcem, czosnek przepuścić przez praskę, cebulkę pokroić w drobną kostkę. Dodać to wszystko do awokado, wymieszać dokładnie i doprawić solą i pieprzem oliwą
Włożyć do łupin z awokado. Udekorować plasterkami z jajek.