Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Musiałam do końca zużyć topinambur i tak powstał pomysł na pyszne smarowidełko do chleba.Serdecznie Wam polecam,zdrowe i smaczne:)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Składniki
Topinambury ugotować wraz z łupką,wcześniej dokładnie umyć. Dać do miski pokrojone na kawałki,dodać groszek, cieciorkę,czosnek,masło ,natkę oraz przyprawy. Zblendować,doprawić do smaku.
Smacznego życzę!