Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,smaczne i proste...polecam
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 220
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 220
Składniki
miesko z makrelki odzielamy od skorki i ostek, rozdrabniamy widelcem w miseczce
cebulkę obieramy i drobniutko kroimy tak drobno jak tylko nam wychodzi
mieszamy miesko z makreli i cebulke dodajemy pieprz do smaku i dodajemy tyle oliwki by pasta nie była sucha...to widac jak sie ciągle miesza dodając powoli oliwkę :))
niektore osoby zamiast oliwki dodaja majonez ale dla mnie to za tłuste i mdłe. Zdecydowanie polecam oliwkę!!
oczywiście paste mozna przyozdobic szczypiorkiem zapachnie nam wiosna :)