Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kanapkowa pasta. Urozmaici śniadanie lub kolacje.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 121
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 121
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Tuńczyka osączyć z zalewy. Cebulę drobno posiekać, ogórka pokroić w małą kostkę. Wszystkie składniki przełożyć do miski, dodać musztardę i majonez oraz doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.