Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 214
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 214
Składniki
Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozgniatamy widelcem.Jajka i cebulę obieramy i drobno kroimy w kosteczkę.Ogórki również drobno kroimy w kosteczkę.Dodajemy majonez,doprawiamy solą i pieprzem.Dokładnie mieszamy i nakładamy na kromkę chleba.