Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne smarowidło do chleba z tuńczyka z puszki z dodatkiem sera, ogórka kiszonego, papryki, pora i groszku zielonego. Całość połączona łyżką majonezu.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 16
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 24
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 25
Mięciutkie, puszyste oponki. Na drugi dzień zostało mi kilka i są nieco tward...
Odsłon: 21470
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 41
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 16
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 24
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 25
Mięciutkie, puszyste oponki. Na drugi dzień zostało mi kilka i są nieco tward...
Odsłon: 21470
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 41
Składniki
Tuńczyka wykładamy z puszki do miseczki razem z olejem. Rozdrabniamy go widelcem. Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dokładamy do tuńczyka. Groszek osączamy z płynu i dodajemy do ryby. Ogórka i paprykę kroimy w drobną kosteczkę, pora w półplasterki. Łączymy z tuńczykiem. Doprawiamy całość solą i pieprzem. Dodajemy czubatą łyżkę majonezu. Mieszamy składniki pasty do połączenia. Pasta z tuńczyka gotowa!